Beginnerscursussen

Voor startende sporters organiseert Trim Slim twee keer per jaar een beginnerscursus voor Hardlopers, Sportief Wandelen en Nordic Walking.

Deze cursussen zijn bedoeld voor zowel de pas beginnende sporter als voor mensen die na een lange tijd weer willen beginnen. Het doel van de cursus is om in 10 weken tijd op een verantwoorde manier conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. De cursussen zijn recreatief met de slogan “lekker verantwoord sporten” en zijn geschikt voor iedere leeftijd.

Het einddoel van de cursus Hardlopen is de afsluitende afstand van 5 km. Deze afstand wordt in de 10e les gelopen en de ervaren lopers van Trim Slim zullen u hierbij begeleiden. Ook de Nordic Walkers en Sportief Wandelaars zullen hun cursus afsluiten met een nog nader te bepalen loop.

De trainingen bestaan uit oefeningen die te maken hebben met rompstabiliteit, lenigheid, coördinatie, loop/wandeltechniek,  techniek oefeningen voor gebruik van de nordic walking poles. En we gaan natuurlijk het uithoudingsvermogen opbouwen.

De cursussen bestaan uit 10 lessen van minimaal één uur. De lessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren trainers. Gedurende deze cursus bent u lid van Trim Slim en kunt u ook deelnemen aan al onze andere trainingen en activiteiten.

De prijs van de cursus bedraagt € 45,- dit is incl. een kop koffie of thee na afloop. Leden van Trim Slim kunnen de cursussen kosteloos volgen. Graag het cursusgeld uiterlijk een week voor aanvang van de cursus overmaken op NL84 INGB 0007622417 tnv. TrimSlim ovv. cursus.

Trim Slim Almere wil graag de jeugd aan het hardlopen krijgen. Daarom krijgen cursisten van 14 t/m 17 jaar, 20 euro korting op de prijs van de cursus "Hardlopen voor beginners."

Er wordt gestart vanuit buurthuis “de Draaikolk“ in Waterwijk, Lekstraat 2, 1316 EM Almere.

Overzicht voorjaarscursussen 2018:

Hardlopen voor beginners

De cursus begint op zaterdag 3 maart 2018 en de laatste les wordt gegeven op zaterdag 5 mei 2018. Starttijd is 09:00 uur.

 Een tweede cursus begint op dinsdagavond 6 maart 2018 en de laatste les wordt gegeven op dinsdagavond 8 mei 2018. Starttijd is 20:00 uur.

De hardloopcursisten mogen als extra training ook met de andere cursus dan waarvoor zij hebben ingeschreven meedoen.

Naast dat u onder begeleiding van onze gediplomeerde trainers maximaal 3 keer per week bij ons kan trainen, krijgt u ook nog een Run2day waardebon van 20 euro voor de aanschaf van hardloopschoenen. Verder krijgt u bij Run2Day 10% korting op sport artikelen.

Nordic Walking voor beginners

De cursus begint op zaterdag 3 maart 2018 en de laatste les wordt gegeven op zaterdag 5 mei 2018. Starttijd is 09:00 uur.

Aanbieding: u kunt gedurende de cursus de poles (stokken) gratis lenen van de vereniging.

De cursisten krijgen 10% korting op de sportartikelen bij Run2Day.

Sportief Wandelen voor beginners

De cursus begint zaterdag 3 maart 2018 en de laatste les wordt gegeven op zaterdag 5 mei 2018. Starttijd is 09:00 uur.

De cursisten krijgen 10% korting op de sportartikelen bij Run2Day.

De cursisten worden een kwartier voor aanvang van de lessen in Buurthuis de Draaikolk verwacht.

Na afloop van de cursussen bieden we de mogelijkheid om onder aantrekkelijke voorwaarden lid te worden van Trim Slim Almere. De sporters worden door de trainers van de cursus begeleid in het vervolgtraject. U gaat dan onder begeleiding van de u bekende train(st)er meetrainen met de reguliere trainingen waar u kunt werken aan het verder vergroten van uw conditie en uithoudingsvermogen. Ook kunt u dan aansluiten bij de trainingsprogramma's die de sporters begeleiden naar de diverse sportevenementen. De contributie van Trim Slim kost 120 euro per jaar en dan mag je aan alle trainingen deelnemen. Voor de jeugd van 14 t/m 17 jaar geld een speciaal tarief van 60 euro per jaar.

Wilt u zich opgeven, of meer informatie stuur dan een email naar cursus@trimslim.nl